Forecast Zagreb, HR °C/°C Bencekovićeva 33, Zagreb, Hrvatska

Blog

mZIPP – Grad Zagreb na dlanu

mZIPP – Grad Zagreb na dlanu

09 veljače 2017

Mobilna aplikacija mZIPP predstavlja izvor korisnih i zanimljivih podataka kojima raspolaže gradska uprava i Zagrebački Holding. mZIPP korisnicima omogućava brz i jednostavan pregled prostornih podataka Grada vezanih za njihovu trenutnu ili izabranu lokaciju – od adrese i kućnog broja do uknjiženih katastarskih podataka za pojedince čestice i njihove GUP namjene. Aplikacija nudi i mogućnost pregleda svih podataka prema definiranim tematskim skupima poput Obrazovanja ili Zdravstva, omogućujući tako korisnicima da, primjerice, u jednom koraku dođu do pregleda svih dežurnih zdravstvenih ustanova u željenoj četvrti, uz brojeve telefona, informacije o radnom vremenu i području specijalizacije.

Aplikacija je namijenjena javnosti i sadrži službene podatke Grada Zagreba strukturirane u tematske grupe (Gradska uprava, Zdravstvo, Kultura itd.) čime se olakšava pretraživanje i pregled. Baza podataka se ažurira najnovijim podacima i prema potrebi nadopunjava novim slojevima dinamikom koja ovisi o zahtjevima gradskih upravnih tijela i gradskih trgovačkih društava, ali najmanje jednom godišnje.

Aplikacija mZIPP je nastala u suradnji Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada koji je bio nadležan za prikupljanje, analizu i pripremu podataka, te APIS IT-a koji je bio zadužen za tehničku implementaciju aplikacije. Pitanja vezano za rad aplikacije i prijedloge za poboljšanje molimo slati na e-mail adresu strategija@zagreb.hr.
Detaljnije: https://itunes.apple.com/us/app/mzipp/id1193548834?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apisit.mzipp

Želite iznajmiti apartman ili nektretninu? Kontaktirajte nas!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija